Vakantiewerking Egem

Wij zijn de Vakantiewerking Egem, beter gekend als de VWE. Elke zomervakantie tijdens de maanden juli & augustus organiseren wij verschillende activiteiten. Dit is bedoeld voor kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Deze activiteiten gaan telkens door op woensdagnamiddag van 14 uur tot 17 uur. Tijdens deze namiddag spelen we leuke actieve spelletjes, waterspelletjes, knutselen, workshops, zwemmen, pretpark, ruiltocht,… Een volledige namiddag vol plezier dus!

Het inschrijvingsgeld voor de volledige zomer, een drankje, en een koek inbegrepen bedraagt €15,00. Inschrijven kan via het inschrijvingsformulier op onze website.

Tienerwerking Egem

Wij zijn de Tienerwerking Egem, beter gekend als de TWE. Doorheen het schooljaar organiseren wij verschillende activiteiten. Dit is bedoeld voor kinderen van het eerste tot en met het vierde middelbaar. Deze activiteiten gaan telkens door de vrijdagavond of de zaterdagavond, 1 keer in de maand. We doen activiteiten zoals schaatsen, paintballen, bowlen, karten, cinema,… De prijs voor elke activiteit hangt af van welke activiteit er georganiseerd wordt. Inschrijven kan telkens via het inschrijvingsformulier op onze website. Via onze website, onze facebookgroep of via email, worden jullie telkens ingelicht over de volgende activiteit.