Hallo allemaal!

‘s Ochtends mochten onze kindjes een uurtje langer slapen, want onze kookouders hadden voor een overheerlijke brunch gezorgd. We konden smullen van eitjes met spek, verse fruitsalade, mini koffie koekjes, … Nadat onze buikjes goed gevuld werden, waren de kindjes klaar om op zoek te gaan naar de schat in het spel Boerderij zoektocht. Door verschillende opdrachtjes uit te voeren konden ze kroonkurkjes verzamelen en daarmee konden ze een puzzelstukje van de schatkaart kopen.
De jongens genoten van enkele minimatchen voetbal tegen elkaar. De winnaar kreeg een voetbalbeker!
Ondertussen waren de meisjes rustig aan het genieten van een ‘me-time’ momentje in de wellness. Ze masseerden elkaar, smeerden elkaar in met handcrème, lakten elkaars nagels, en deden ook een gezichtsmasker op. Het was puur genieten en ontspannen.
Als avondeten was het barbecue. Na het avondeten, hebben we het kampvuur aangestoken. Met wat muziek op de achtergrond zat iedereen gezellig na te genieten aan het kampvuur van een heerlijke dag die jammergenoeg alweer bijna voorbij was…
Voor het 6de leerjaar hadden we nog een nachtspel voorzien. Het was een soort van waterpong, maar dan met eten en drinken en verschillende opdrachtjes.

Veel liefs de VWE’rtjes & de VWE leiding

 

Foto’s volgen nog!