Hallo allemaal!

Deze voormiddag speelden we het landbouwspel. De bedoeling van het spel was dat je per groep het meeste landbouwgrond kon bemachtigen. Je kon dit doen door duels aan te gaan met andere groepjes door verschillende opdrachten om ter snelst uit te voeren.
In de namiddag gingen we op een kleine verplaatsing. We gingen naar het bos een beetje verderop van het kamphuis. Daar speelden we het spel vlaggenroof. De kindjes werden in twee teams verdeeld en bouwden een kamp. Bij hun kamp hebben ze hun vlag verstopt. Ze moesten zo snel mogelijk elkaars kamp bereiken en de vlag proberen te bemachtigen, zonder getikt te worden.
‘s Avonds gingen onze boeren en boerinnen op zoek naar de perfecte match voor hen in het spel Boer Zoekt Vrouw. De uitverkorenen beschreven wat ze zochten in hun partner, tot er 5 kandidaten overbleven. Zij voerden opdrachten uit tegen elkaar en zo bleef er nog 1 iemand over.

Veel liefs de VWE’rtjes & de VWE leiding