Hallo

Onze 4de dag op kamp viel een beetje in het water door het slechte weer.

We moesten afscheid nemen van de kindjes die maar een halve week mee gingen op kamp. ???? Ondertussen hebben onze andere VWE’ertjes in de voormiddag het spel ‘wie klimt het hoogst’ gespeeld. De bedoeling was om zo goed mogelijk een opdracht te volbrengen om zo de hoogste in de rang te komen in verschillende categorieën zoals reflex, kracht, uithouding, …

In de namiddag werd de taak van onze kookmama’s overgenomen door de meisjes. De meisjes mochten het 4-uurtje voorbereiden. Ze hebben een petit beurre taart gemaakt, cupcakes en gezonde fruitbrochettes. Daarna konden ze genieten & relaxen in de welness.

De jongens hebben we ‘ontvoerd’ en enkele kilometers verder van het kamp ‘gedropt’. Ze moesten aan de hand van een kaart de weg terugzoeken. Dit hebben we gecombineerd met een ruiltocht.

We sloten de dag af door naar de film Vaiana te kijken. Daarbij verwenden de kookouders ons met vers gemaakte popcorn!

 

Regenachtige groetjes,

De VWE’ertjes & de leiding