Hey!

De derde dag op kamp zit er al terug op, een mooie dag waarop we even terugblikken. We startten de dag met het maken van knutselwerkjes en kampenbouw. Na het eten van het superlekkere stoofvlees met frietjes haalden we onze pennen boven en schreven een briefje naar het thuisfront ????. Daarna speelden we het spel ‘Vlaamse kermis’ waarbij de kindjes spelletjes konden spelen om zo kroonkurkjes te verdienen. Ook onze gekke kapsels en de grime was van de partij. Om deze mooie dag af te sluiten namen de kindjes het op tegen de leiding.
Maar wie er gewonnen is, dat blijft een groot raadsel!

Tandjes poetsen, pyjama aantrekken, nachtzoentjes geven en deze onvergetelijke dag zat er alweer op.

Vele groetjes vanuit Geel
De kindjes, kookploeg en de leiding!

 

Gisteren was er een technische probleem met de foto’s, hiervoor onze excuses, intussen staan deze online.